24/7 merkgereedschap te koop bij Xtreme Outlet

0
1465

Sinds een aantal weken is in Winterswijk Xtreme Outlet gevestigd. Het bedrijf zegt alleen de beste merken gereedschap te leveren tegen lage prijzen.

Het concept van Xtreme bestaat uit een fysieke store met daaraan gekoppeld de webshop waar kwaliteitsgereedschap verkocht wordt, waarvan bijvoorbeeld het model of de verpakking ‘outgoing’ is. Echter is van het gereedschap zelf steeds de kwaliteit gewaarborgd. Doorlopend wordt de (web)shop aangevuld met nieuwe artikelen en ook wordt de webshop steeds verder geoptimaliseerd.
Op de webshop kan iedereen 24 uur per dag eenvoudig een ruim assortiment gereedschappen bekijken. Het assortiment omvat handgereedschappen voor metaal, hout, tuin, elektrotechniek en automotive van wereldmerken als Bahco/Belzer, Facom, Irwin en Stanley. Xtreme stelt dat handgereedschap doorgaans 30% – 70% goedkoper kan worden gekocht dan elders.
De store van Xtreme is iedere dag geopend van 8.30 – 18.00 uur. Artikelen besteld via de webshop www.xtremeoutlet.nl worden doorgaans binnen 1-3 werkdagen geleverd.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein