Aandrijvingen met RVS coating

0
362

Als alternatief voor RVS 316L aandrijvingen is Unidrive uit Zeewolde nu in staat haar complete productlijn (van elektromotoren en trilmotoren tot en met tandwielkasten) te voorzien van een gepatenteerde RVS coating. Deze kan in eigen beheer vakkundig worden aangebracht.

Unidrive stelt dat deze RVS coating tot wel 75% goedkoper is dan een vergelijkbare RVS 316L aandrijving. Een voordeel is ook dat de coating – mits vakkundig aangebracht – oppervlaktebescherming biedt tegen chemische substanties (zuren en basen), water, wrijving, hogedrukreiniging, schadelijke UV-straling en oliën. De coating, goedgekeurd door de USDA (United States Department of Agriculture) voor gebruik in de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie, is zeer hard, niet-toxisch, niet elektrisch geleidend en heeft een groot hechtingsvermogen. De gecoate aandrijvingen zijn ook goed toepasbaar in wash-down applicaties, conditionering- en koelinstallaties, de chemische industrie en de maritieme sector. Er zijn twee soorten coatings: één voor niet-blanco oppervlakten zoals reeds gecoate worm-/ tandwielreductoren en één voor blanco motoren en worm-/tandwielreductoren.

Unidrive is een technische handelsonderneming die zich bezighoudt met inkoop, assemblage en verkoop van industriële aandrijvingen. Het bedrijf is ISO-9001:2000 gecertificeerd.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein