ANALIS

ANALIS

ANALIS Hogehilweg 16 CD AMSTERDAM, 1101 Tel +31 (0)20 308 10 48 Aantal medewerkers 30+ medewerkers

Profiel

NIEUW ! ANALIS NV is nu actief op de Nederlandse markt

Met ingang van dit jaar 2018 opent ANALIS nv een kantoor in Amsterdam met een team van specialisten. In de Benelux is ANALIS sa/nv een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in laboratoriumapparatuur, metrologie technologieën and laboratoriummeubilair. Meer dan 90 jaar ervaring ligt aan de basis van een hoog competentieniveau, kennis van geavanceerde technologieën en continuïteit.

De missie van ANALIS is: 'Helping with scientific expertise and innovative solutions'. Meer dan 150 medewerkers zetten zich dagelijks in om deze missie waar te maken. Een deskundig advies, meedenken en meedoen zit in ons DNA èn dat voor ieder lab. ANALIS is een onafhankelijk distributeur en werkt onder andere samen met partners als ARTEL – DIRUI - ESCO – KOGENE - OHAUS – REPHILE - RANDOX TOXICOLOGY – VILBER – TAYLOR HOBSON - VICI VISION – VISION ENGINEERING. Hiermee zijn oplossingen voor elke specifieke laboratoriumtoepassing mogelijk op het gebied van:

• Metrologie & Material Testing
• Industriële Kwaliteitscontrole
• Algemene Basistoestellen voor het Lab
• Laboratoriumontwerp & -meubilair

Bezoek onze website www.analis.nl of neem contact op met Marco Markus, Sales Manager Nederland, optel. nr. +31 (0)20 308 10 48 of via mail marco.markus@analis.nl

Direct contact met ANALIS

Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achter laten voor ANALIS, dan kunt dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.