Blasteq

Blasteq

Blasteq Meer en Duin 54a 2163HC, Lisse 0252 797 935 Aantal medewerkers 1 - 5 mederwerkers

Profiel

Exclusieve importeur van ICS (droogijs straalapparatuur), Sobijet (sodastraal apparatuur) en Guyson (gritstraal apparatuur). Dankzij de nauwe samenwerking met onze partners en ervaring beschikken wij over specialistische kennis over diverse oppervlakte reinigingstechnieken.

Wij staan u graag persoonlijk te woord voor een passend advies +31(0)252 – 797 935.

Natuurlijk kunt u op onze website ook meer informatie vinden over de verschillende straaltechnieken:

Droogijsstralen: deze techniek biedt in vele sectoren de uitkomst, wanneer er niet met water gereinigd kan/mag worden. Door middel van perslucht worden de droogijs korrels tegen de oppervlakte gestraald. Als de droogijs korrel de oppervlakte raakt veranderd deze weer in CO2 gas. De vervuiling wordt los geslagen terwijl de oppervlakte onbeschadigd blijft.
http://blasteq.nl/droogijsstralen.html

Sodastralen: is het stralen met natriumbicarbonaat. Door middel van perslucht worden de soda korrels tegen de oppervlakte gestraald. Er kan eventueel water toegevoegd om de ontwikkeling van stof te voorkomen. Met sodastralen behoren tijdrovende manuele reinigingsbehandelingen met chemicaliën tot het verleden.
http://blasteq.nl/sodastralen.html

Direct contact met Blasteq

Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achter laten voor Blasteq, dan kunt dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.