D&D Production & Sourcing

D&D Production & Sourcing

D&D Production & Sourcing Oude Postelseweg 21a 5571 LS, Bergeijk 0497-575473 Aantal medewerkers 30+ medewerkers

Profiel

D&D Production & Sourcing, een bedrijf met vestigingen in Nederland (Bergeijk) en China (Jiashan). Wij zijn gespecialiseerd in de productie van machines, apparaten en samengestelde producten van metaal en kunststof voor derden. Deze worden gemaakt volgens een 3D model of tekening. De aanmaak van onderdelen en de assemblage is strikt gescheiden om ongewenst kopiƫren tegen te gaan. Ons motto is altijd veilig en vertrouwd uitbesteden van productie in China.

Voor de lokale Chinese markt maken wij met name machines en apparaten. Een interessant alternatief voor het exporteren vanuit Europa naar China. Zeker voor de sectoren agri-food, waterbehandeling en afvalverwerking. Dus; verkopen in China zonder al te veel zorgen over productie, transport en import.

Voor onze klanten in Europa maken wij vooral samengestelde producten, bouwgroepen. Voor de productie van deze onderdelen zijn in de regel productiegereedschappen noodzakelijk (mallen, matrijzen enzovoort). U krijgt de gewenste kwaliteit voor een gunstige prijs.

D&D Production & Sourcing heeft meer dan 12 jaar kennis en ervaring met het produceren in China. U heeft contact met ons kantoor in Bergeijk. Dit werkt wel zo vertrouwd.

Direct contact met D&D Production & Sourcing

Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achter laten voor D&D Production & Sourcing, dan kunt dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.