Robotics Benelux

Robotics Benelux

Robotics Benelux De Aaldor 10A 4191PC, Geldermalsen 0345-760750 Aantal medewerkers 1 - 5 mederwerkers

Profiel

Robotics Benelux (www.roboticsbenelux.com) is distributeur van Comau Robotics en leverancier van hoogwaardige robotarmen en aanverwante producten. Met ons team van specialisten leveren vanaf enkele stuks tot aan volledige series. Onze missie is industrie 4.0 medevorm te geven door onze robots voor iedereen toegankelijk te maken.
Comau is wereldleider op het gebied van “body assembly” en daarmee een begrip in de Automotive en Aerospace industrie. Denk aan; Daimler, ESA, Chrysler, Maserati, Land Rover, Caterpillar, Volvo, Bentley, Jaguar, John Deere, B/E Aerospace, Boeing en Airbus.
Om aan de groeiende vraag vanuit de industrie in de Benelux tegemoet te komen heeft Comau de strategische keuze gemaakt een exclusieve samenwerking te starten met Robotics Benelux. Met deze stap zijn onze robots toegankelijk geworden voor bijna elke denkbare toepassing.
Robotvraagstukken?
Check onze www.roboticsbenelux.com of neem contact op met Dirk de Man 0345 - 760 750

Direct contact met Robotics Benelux

Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achter laten voor Robotics Benelux, dan kunt dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.