SNL Group

SNL Group

SNL Group Madame Curieweg 10 5482TL, Schijndel +31 (0)73 7470204 Aantal medewerkers 30+ medewerkers

Profiel

SNL Group staat voor gebundelde krachten in de metaalindustrie. Wij leveren metaal- en machinebouwoplossingen: van onderdelen en componenten tot maatwerksystemen, engineering, elektrotechniek en service. Of het nu gaat om groot seriewerk of juist speciaalmachinebouw, SNL Group biedt voor ieder vraagstuk een optimale oplossing.

Bij SNL Group geloven we in doen waar je goed in bent. Daarom hebben de bedrijven binnen onze groep ieder hun eigen specialisme. Van (buis)lasersnijden bij LWM Laserservice tot de assemblage en inbedrijfstelling bij SNL Systems; ieder concentreert zich op datgene waar hij in gespecialiseerd is. Op die manier ontstaat er geen ‘ruis’ en kunnen we op ieder vlak de allerhoogste kwaliteit voor u waarborgen.

Tegelijkertijd benutten we bij SNL Group de kracht van onze samenwerking ten volle. We hanteren korte lijnen, waardoor we zeer efficiënt kunnen werken en foutenmarges tot een minimum beperkt worden. Doordat wij het gehele proces in eigen huis voor u kunnen verzorgen, houden we grip op kwaliteit, doorlooptijden en kosten. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en geassembleerd.

Wat doen wij?
• Machine-ontwikkeling en constructie
• Module- en systeembouw
• Componenten en onderdelen
• Service en aanvullende diensten

Direct contact met SNL Group

Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achter laten voor SNL Group, dan kunt dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.