Verhoeven oppervlaktebewerking BV

Verhoeven oppervlaktebewerking BV

Verhoeven oppervlaktebewerking BV Vlassloot 5 B 6027 RS, Soerendonk 0435532210 Aantal medewerkers 5 - 10 medewerkers

Profiel

Verhoeven oppervlakte bewerking is uw partner op het gebied van straal-, ontbraam-, polijst- en reinigingssystemen.

Na jarenlang service en onderhoud uitgevoerd te hebben aan CM werpstraalmachines is Verhoeven BV in 2005 importeur voor de BeNeLux geworden van CM s.p.a. Surface treatment werpstraalmachines.
Ons gezamelijk streven is om de meest passende oplossing voor Uw oppervlakte bewerkings probleem te verzorgen middels onze modernste productiemachines. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom garanderen wij ook uw productieprocess middels onze eigen onderhoudspecialisten en onze grote voorraad spare parts.
Op het gebied van straaltechniek zijn wij tevens uw leverancier van handstraal en vrijstraal aparatuur voor alle toepassingen.

Hiernaast zijn wij ook importeur van Rollwasch s.p.a. voor Nederland
Wij voegen hiermee de passende oplossing voor ontbraam, polijst en reinings problemen aan ons leveringsprogramma toe.
Voor deze ontbraam en polijst machines leveren wij buiten spare parts en service tevens het volledige gamma consumables zoals de vele beschikbare compounds maar ook alle type media.

In ondersteuning van het brede scala aan machines en toepassingen dat wij kunnen verzorgen is Verhoeven oppervlaktebewerking BV recent ook importeur voor Nederland geworden van AEG Compressoren.
Wij zijn bevoegd tot levering, onderhoud en service van AEG compressoren en accessoires.
Zo kunnen wij u voorzien van zuigercompressoren van 200L/min tot 1500L/min, Schroefcompressoren van 300L/min tot 11500L/min, dit alles in combinatie met benodigde tanks, luchtdrogers of accessoires.

Buiten onze importeurschappen zijn wij in staat aan vrijwel elke machine onderhoud, reparatie en revisie werken uit te voeren. Op locatie of in eigen werkplaats. Wij zijn voorzien van eigen machinepark voor de onderdelen die overnight gemaakt / gerepareerd moeten worden of via de reguliere kanalen niet meer verkrijgbaar zijn.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij u te bieden hebben?
Neem Dan nu contact met ons op!

Direct contact met Verhoeven oppervlaktebewerking BV

Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achter laten voor Verhoeven oppervlaktebewerking BV, dan kunt dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.