VGK Solutions

VGK Solutions

VGK Solutions Wilhelmina van Pruisenlaan 31 2807 KE, Gouda +31(0) 182 359602 Aantal medewerkers 1 - 5 mederwerkers

Profiel

VGK Solutions uit Gouda is actief op de Benelux-markt als verkoopkantoor voor een zestal Italiaanse bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en produceren van CNC-machines, onderdelen en robotoplossingen op maat.

De bedrijven die VGK Solutions vertegenwoordigen zijn:
–       Goglio Milling Systems ontwikkelt en bouwt geavanceerde 3- tot 6-assige CNC-freesmachines, CNC- kotterbanken en freeskoppen voor de metaalsector.
–       CNC-freesmachines en CNC-draaibanken van Mario Carnaghi, die onder de namen Mill-Mac en Turn-Mac op de markt worden gebracht.
–       Voor een omvangrijk assortiment elektrische spindels is Peron Speed hét adres bij uitstek. De spindels uit dit pakket zijn breed inzetbaar; van de medische wereld tot de metaalindustrie.
–       Met het pakket tap- en boorunits, met een pneumatisch of hydraulisch aangedreven lineaire geleiding voor conventionele machines, van de Euroma Group completeert VGK Solutions haar programma CNC-producten.
–       Met de komst van SIR in het pakket legt VGK Solutions zich nu ook toe op de verkoop van robotoplossingen op maat voor toepassingen in onder andere de luchtvaart, de automotive, de gieterijwereld, de voedings- en genotmiddelenindustrie, de elektromechanica en de wereld van sanitair en keukens.

Direct contact met VGK Solutions

Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achter laten voor VGK Solutions, dan kunt dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.