VYNCKIER TOOLS

VYNCKIER TOOLS

VYNCKIER TOOLS Patrick Wagnonlaan 7 B-7700, Moeskroen +31 (0)15 256 4101 Aantal medewerkers 30+ medewerkers

Profiel

VYNCKIER TOOLS VERKOOP NEDERLAND
Dennis Kubinek - d.kubinek@vynckier.biz - +31 (0)6 1009 89 27

Vynckier biedt een assortiment aan van professioneel gereedschap, ijzerwaren, machines en (CNC) metaal- en houtbewerkingsmachines om uw werkplaats volledig en professioneel in te richten.

Met deze groothandel producten wenst Vynckier zowel de prijsbewuste professional als de kwaliteitsbewuste doe-het-zelf te bereiken!

We stellen een breed gamma aan producten te beschikking. Onze belangrijkste concepten zijn Teng Tools, Optimum, Aircraft, Metallkraft, Limit, Telwin, MW-Tools, MW-Mach, MW-Build, Heco en Protemp

Gereedschappen
In ons gamma bieden we professioneel autogereedschap, luchtgereedschap, handgereedschap, pneumatisch gereedschap, meetgereedschap, ... aan.

Gereedschappen geschikt voor dagelijks gebruik in uw garage of atelier. Deze bieden we aan in een stevige gereedschapskoffer of gereedschapswagen van Teng Tools of MW-Tools.

Al onze ijzerwaren zijn perfect geschikt of u nu liefhebber, doe-het-zelf of professional bent.

Machines
Onze machines voor metaalbewerking en houtbewerking zoals CNC freesmachine, draaibank, slijpmachine, zaagmachine bieden een uitstekende kwaliteit aan voor continu gebruik.

Daarnaast vindt u ook uw geschikte acculader, generator, lasapparaat, bandschuurmachine, lintzaag e.d.... terug in onze catalogus.

Vraag onze GRATIS catalogus aan op www.vynckier.nl

VYNCKIER TOOLS VERKOOP NEDERLAND
Dennis Kubinek - d.kubinek@vynckier.biz - +31 (0)6 1009 89 27

Direct contact met VYNCKIER TOOLS

Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achter laten voor VYNCKIER TOOLS, dan kunt dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.