Bestel je olie online

0
95

Een nieuwe exposant op METAVAK is The Oil Company. Ook de werkwijze van deze leverancier van oliën voor metaalbewerking is relatief nieuw voor de metaalsector. De olie kan namelijk online worden besteld. In drie klikken heb je de olie in huis.

Consumenten bestellen al voor miljarden euro’s aan goederen en diensten via internet. En de omzet van webshops groeit hard.  Mirjam Polak van The Oil Company is ervan overtuigd dat het in de zakelijke wereld dezelfde kant op gaat. Zij wil op METAVAK werken aan de naamsbekendheid van haar bedrijf, maar vooral laten zien hoe makkelijk het bestelproces

gaat. De bezoekers kunnen dat zelf op iPads  ervaren. “De wereld verandert en er komen nieuwe aanbieders op de markt. Ook in de metaal. Je doet je zelf tekort als je daar niet serieus naar  kijkt. Geef ze een kans zodat je er zelf beter van wordt.”

De webshop van The Oil Company, al bijna een jaar operationeel, biedt uitsluitend specifieke olieproducten en aanverwante producten voor de metaalverwerkende industrie aan. Het assortiment omvat alle oliën die nodig zijn bij de metaalbewerking: koelvloeistoffen en snijoliën in verschillende gradaties, ook voor automaten. Dit zijn producten die onder private label worden geproduceerd door een Duitse producent. “Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs”, zegt Polak. “We hebben een lage overhead. Alles is er bij ons op gericht om een zo scherp mogelijke prijs te kunnen hanteren.”

De webshop is gebruiksvriendelijk en voorziet in snelle levering doordat de producten op voorraad worden gehouden. In drie klikken heeft de klant de volgende dag zijn olie in huis. De eerste pagina biedt een overzicht waarop hij een bepaald soort olie kan kiezen. Heeft hij dat gedaan, dan kan hij op de volgende pagina kiezen uit bijvoorbeeld vier soorten kwaliteit snijkoelvloeistoffen/wateroplosbaar. Hij kiest de hoeveelheid, vult zijn naam en adres in, rekent af en is klaar. De levering is gratis. Er kunnen verschillende hoeveelheden worden besteld, variërend van 5 liter tot en met 1000 liter.
Naast een scherpe prijs en een hoogwaardige kwaliteit verwachten metaalbewerkers van hun leveranciers ook steeds meer ondersteuning in de vorm van kennis. Ook dat biedt The Oil Company.

The Oil Company, stand 231

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein