Beursspecial TIV Hardenberg 2016

1720

Technische Industriële Vakbeurs (TIV), het jaarlijks terugkerende netwerkmoment voor de technische industrie, wordt op 6, 7 en 8 september voor de 18e keer gehouden in Evenementenhal Hardenberg. De vorig jaar ingezette koers om de beurs in samenwerking met de exposanten te veranderen en te verfrissen wordt verder doorgezet. TIV krijgt dit jaar een compleet nieuw gezicht dankzij de vernieuwde standbouw: de beukenhouten stands zijn vervangen door stands met een eigentijdse grijze uitstraling. De horecapunten op de centrale pleinen zijn eveneens gemoderniseerd.

Omdat TIV een breed georiënteerde technische vakbeurs is, komen de exposanten met noviteiten op de meest uiteenlopende terreinen. U leest erover in deze officiële beursspecial.

Zo vraagt Jan van Dam Machinetransport (pagina 7) aandacht voor een uniek stuk gereedschap: een compacte 300-tonmeter kraan, die tot 60 ton kan tillen. Limis (pagina 11) heeft in haar nieuwe bedrijfssoftware erPlanner het beste van ERP en APS gecombineerd in één pakket. Het is planningssoftware met uitgebreide ERP functionaliteiten. Bij Faro (pagina 15) kunnen bezoekers de Edge ScanArm HD uitproberen, een krachtig en flexibel meetsysteem voor zowel contact- als contactloze metingen. Ideaal voor productontwikkeling, inspectie en kwaliteitscontrole. Op het gebied van materialen komt Metaalketen (pagina 17) met de nieuwe aluminium legering 6026, die zowel qua verspaanbaarheid, anodiseerbaarheid als duurzaamheid goed presteert. Widenhorn (pagina 29) biedt met de PROfirst Calculatie oplossing een gebruiksvriendelijk calculatie- en offertesysteem voor plaatbewerking waarvan op TIV naast de offline ook een online versie wordt gelanceerd. Smeermiddelenfabrikant Eurol (pagina 35) demonstreert haar Specialty Lubricants, die zijn ontwikkeld voor extreme en sterk wisselende omstandigheden onder meer op het gebied van druk- en duurbelasting, temperaturen en vochtigheid.

Meer informatie over TIV Hardenberg 2016 leest u in onze officiële beursspecial die afgelopen dinsdag is verschenen en natuurlijk volgende week volop aanwezig zal zijn tijdens de 3 TIV beursdagen.

https://issuu.com/54umedia/docs/tiv_special_2016?e=5886548/38387043

U kunt de beursspecial natuurlijk ook online bekijken en uw beursbezoek zodoende goed voorbereiden. Veel leesplezier en tot volgende week op beursvloer!

Het MetaalNieuws Team vindt u in Hal 5, stand 505

 

Facebook Comments