Dormer Pramet present in nieuwe huisstijl

89

Dormer Pramet neemt voor de eerste keer in de nieuwe alliantie en de nieuwe huisstijl deel aan de TechniShow. De gereedschappenleverancier toont een brede selectie van roterende en wisselplaat gereedschappen.

Dormer Tools, fabrikant van roterende gereedschappen, en Pramet Tools, specialist in gereedschappen van gecementeerd hardmetaal, vormen sinds 2014 samen Dormer Pramet. Het gecombineerde productaanbod omspant een brede reeks van roterende gereedschappen en wis-selplaatgereedschappen voor boren, frezen, draadsnijden en draaien voor de metaalbewer-kingsindustrie. Tot dusverre was de kleur van Dormer echter rood en die van Pramet blauw. Afgelopen najaar presenteerde Dormer Pramet zich op de EMO in Hannover echter voor eerst in het oranje, de nieuwe corporate kleur. “Je begrijpt dat we het hier in Nederland onmiddellijk met die kleur eens waren”, lacht general manager Hans van Steenis. “Het was belangrijk deze stap naar de nieuwe gezamenlijke kleur te zetten. Je moet niet blijven hangen in Dormer en Pramet. Met oranje benadrukken we dat we één verkooporganisatie zijn. De kleuren rood en blauw blijven we daarnaast overigens wel gebruiken.”

Nieuwste producten
Tijdens de beurs kunnen de bezoekers de nieuwste producten bewonderen, zoals de hoge voedingsfrezen en wisselplaten, de Force X volhardmetalen boren, nieuwe hardmetaalsoort voor staal en hydraboren. De complete Shark Line-serie van materiaal specifieke tappen zal ook gepresenteerd worden, inclusief alle nieuwste toevoegingen van de 3xD tappen voor staal en roestvast staal.

Tools in actie
Om de tools in actie te zien kunnen de beursbezoekers de stand van DMG Mori bezoeken (hal 12, stand C058). Het Dormer Pramet team zal daar verschillende tests uitvoeren en interessante demonstraties geven.

Facebook Comments