Durma breidt assortiment fiberlasers uit

0
282

Durma heeft het assortiment fiberlasersnijmachines uitgebreid met het model HD-FL III Premium. Deze lineair aangedreven fiberlaser, geschikt voor het snijden van plaatmateriaal 3.000 x 1.500 mm, is standaard voorzien van een servo aangedreven palletwisseltafel. De machine is uit te rusten met een IPG laserbron met een maximaal vermogen van 8 kW.

Naast de Premium lijn zijn er ook veel opties ontwikkeld met als doel het inzetbereik van de lasersnijmachine verder te vergroten. Opties zoals een automatische nozzlewisselaar, LCM (laser cutting monitoring) en diverse automatiseringsoplossingen zijn voorhanden.

Naast de vlakbed lasersnijmachine is Durma ook succesvol met de volautomatische buislasersnijmachine model HD-TC 60170. Deze machine kan geheel naar klantwens worden geconfigureerd en worden voorzien van een bundelmagazijn en automatische materiaalafvoer middels conveyorbanden van het gesneden product.

In de showroom van Tuwi, dat de Turkse fabrikant Durma in Nederland vertegenwoordigt, staat naast de Durma buislasersnijmachine binnenkort ook een vlakbedlasersnijmachine model HD-FS 3015 demonstratiegereed opgesteld.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein