Eerste editie Solutions magazine

0
345

Lezers van MetaalNieuws die actief zijn in de verspaning, treffen bij deze uitgave de eerste editie aan van Solutions magazine. Dit is een spin-off van het Jaarboek Verspanen.

Industrie 4.0, Internet of Things en smart industry zijn geen hype meer. Deze concepten helpen verspanende bedrijven hun schaarse vakmensen beter in te zetten, productiviteit én kwaliteit te verhogen. Ofwel: betere producten te maken. Daarover gaat Solutions magazine; over totaal oplossingen die je morgen kunt inzetten. Bedrijven als KMWE Group, De Koningh Medical Systems en NTS Group vertellen in dit magazine hoe ze dat nu reeds doen.

54U Media en Made-in-Europe.nu, de makers van deze nieuwe uitgave, hebben zorgvuldig de adressen uit het verzendbestand van MetaalNieuws geselecteerd om Solutions Magazine bij alle verspanende bedrijven in Nederland te bezorgen. Treft u geen exemplaar aan bij deze MetaalNieuws, maar wilt u het magazine toch graag ontvangen? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in. U krijgt dan het eerste nummer van het Solutions Magazine gratis toegezonden.

Aanmelden Solution Magazine

 

Spamcontrole

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein