Gratis EMO-tickets voor lezers van MetaalNieuws

0
459

In Hannover (D) wordt van 18 tot en met 23 september de EMO gehouden. MetaalNieuws geeft gratis toegangskaarten weg voor deze belangrijkste vakbeurs voor metaalbewerking ter wereld. Ook kunt u hier de Nederlandstalige brochure lezen met alle informatie over de komende EMO-Hannover.

Voor het eerst sinds 4 jaar strijkt de EMO weer neer in Hannover. Er doen meer dan 2100  exposanten mee. Onder hen alle belangrijke fabrikanten van (vooral) verspanende metaalbewerkingsmachines. Ook alle leveranciers die deze machines in Nederland op de markt brengen zijn van de partij. Hun medewerkers zijn present op de stands van de machinefabrikanten die zij vertegenwoordigen, om Nederlandse bezoekers te ontvangen.

Alle aspecten van productietechniek
De exposanten van EMO Hannover 2017 tonen het volledige spectrum van de modernste metaalbewerkingstechniek. Met de klemtoon op verspanende en omvormende werktuigmachines, productiesystemen, precisiegereedschap, geautomatiseerd materiaaltransport, computertechnologie, industriële elektronica en toebehoren presenteert de EMO alle aspecten van de productietechniek.

Nederlandstalige brochure
U kunt hier de Nederlandstalige brochure lezen met alle ins en outs over de EMO. Het volledige expositieprogramma (in welke hal moet u precies zijn?) staat hier in, evenals het internationale congresprogramma. Maar ook bevat deze brochure handige informatie over reis en verblijf naar en in Hannover.

Gratis toegangskaarten
MetaalNieuws mag van de beursorganisatie een aantal gratis toegangskaarten uitdelen voor de EMO Hannover. Deze kunt u zelf online bestellen. Dat kan HIER.

Als u op deze link drukt, komt u direct op de e-ticket registratie/activatie van de EMO website. Hier kunt u zich snel en gemakkelijk registreren. Nadat u dat heeft gedaan, ontvangt u een persoonlijk ticket per email om te printen (in DIN A4 formaat) en bij de ingang als entreekaart te laten zien. Het e-ticket is een dagkaart en tevens geldig als vervoersbewijs in het openbaar vervoer naar en van het beursterrein in Hannover, op de dag dat het e-ticket wordt gebruikt.

Auto, trein of vliegtuig?
Het beursterrein in Hannover is vanuit Nederland heel goed bereikbaar met de auto. In de bezoekersbrochure staat ook informatie over speciale aanbiedingen voor de trein en het vliegtuig.

Op donderdag 21 september organiseert Tradefairs.be samen met Hannover Consultancy een eendaagse trip naar de EMO.  Hiervoor moet u ’s morgens vroeg op Brussels Airport zijn, maar dan heeft u wel de hele dag (van 9.00 tot 18.00 uur) de gelegenheid om de beurs te bezoeken. ’s Avonds keert u dan in Brussel terug.

Lees hier de flyer over deze eendaagse vliegreis.

 

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein