Grote 5-asser van Spinner kent minimaal zwenkverlies

0
236

De nieuwe grote 5-assige machine VC1650-5A, die Spinner eind juni tijdens haar huisshow introduceerde, kenmerkt zich door een zeer stabiele opbouw met hoge spindelvermogens in zowel SK50/HSK100 klasse als SK40/HSK63 klasse.

De machine is standaard uitgerust met een groot magazijn gereedschappen. De SK50 klasse bevat 96 gereedschappen en de SK40 zelfs 138 gereedschappen. Door de doordachte plaatsing van de zwenkkop kent de machine een minimaal zwenkverlies. Bovendien heeft de machine het grootste werkbereik in haar klasse. De maximale werkstukafmeting die in één opspanning 5-assig bewerkt kan worden is Ø900 x 700 mm. De machine heeft door het gepatenteerde afdekkingssysteem voor de geleidingen een van de geringste plaatsbehoeften in haar klasse.

Ter introductie worden de eerste tien machines tegen een zeer gunstige prijsstelling aangeboden. Wie interesse heeft kan contact opnemen met Limas CNC Machinery, dat Spinner in de Benelux vertegenwoordigt. De Duitse fabrikant van hoogwaardige CNC machines bouwt jaarlijks ruim 1200 machines. Ongeveer de helft hiervan zijn freesmachines, waarvan 350 5-assige machines. Deze werden uitgebreid getoond tijdens de twee open dagen, waar de opkomst boven verwachting was. Vooraf hadden zich 350 bedrijven aangemeld, waaronder ook een aantal uit de Benelux. Uiteindelijk bezochten ruim 500 bezoekers, verdeeld over twee dagen, het open huis. Spinner kijkt dan ook terug op een geslaagd evenement.

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein