Heku Tools repareert ook zelf Allmatic klemmen en spansystemen

0
1046

Allmatic, fabrikant van machineklemmen en spansystemen, en haar Nederlandse importeur Heku Tools hebben besloten de revisie en reparaties van het Allmatic spanprogamma niet langer uitsluitend bij de fabriek in Unterthingau (Zuid-Duitsland) te verrichten, maar ook bij Heku Tools in Kaatsheuvel.

Reparatie en revisie in Nederland voorkomt het dure en tijdrovende heen en weer sturen van hogedrukspindels. Naast een aanzienlijke kostenbesparing op transport betekent het dat bij klanten geen onnodig capaciteitsverlies optreedt door het gemis van spanklemmen.
Twee servicemedewerkers van Heku Tools zijn uitvoerig bij Allmatic geschoold in service en onderhoud van het complete programma. Tevens neemt Heku Tools de benodigde reserve- en service-onderdelen op voorraad. Door deze investering kan Heku Tools de tijd voor reparatie en onderhoud aan de machineklemmen minimaliseren tot indien gewenst 24 uur. Ook is er de mogelijkheid om ter plaatse, dus bij de Allmatic gebruiker, service en ombouw te bieden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein