Hydrauned wint Pramet freesbody

0
368

Tijdens de afgelopen Demoweek demonstreerde Dormer Pramet haar nieuwe draai- en freesgereedschappen. De opmerkzame bezoeker ontdekte de slagzin: ‘If you think we have a beautiful body, you can win it’. Hydrauned zag zijn kans schoon, deed mee met de actie en werd de winnaar van de nieuwe Pramet freesbody.

Hydrauned in Zwartsluis produceert standaard en speciale oplossingen voor hydraulische toepassingen. Het bedrijf onderscheidt zich door uitsluitend te produceren wat men zelf bedenkt en ontwerpt. De producten worden met geavanceerde software 3D ontworpen en met behulp van CAD/CAM en ERP systeem geproduceerd op geavanceerde CNC machines.
Samen met Dormer Pramet is gekeken naar de freesbody die het meest geschikt is voor de bewerkingen bij Hydrauned. De keuze is gevallen op de nieuwe Pramet STN10 hoekfrees. Deze veelzijdige frees met dubbelzijdige/driehoekige wisselplaten met zes snijkanten is een perfecte keuze voor optimale efficiëntie en lage bewerkingskosten. Hij is geschikt voor diverse toepassingen zoals hoekfrezen, vlakfrezen en sleuffrezen, spiraalinterpolatie, hellingfrezen en progressief insteekfrezen.

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein