Inschrijving TechniShow Awards geopend

0
84

De inschrijving voor de vernieuwde TechniShow Innovation Awards is geopend. Deze prijs  is voor bedrijven die deelnemen aan TechniShow 2018 en een vernieuwend of nieuw product of een vernieuwde aanpak wat betreft proces, materialen en/of technieken hebben ontwikkeld.

FPT-VIMAG, merkeigenaar en beursorganisator van de TechniShow, heeft na de vorige editie in 2016 besloten de TechniShow Awards compleet te vernieuwen. De grootste veranderingen zijn de transparante beoordeling en de verschillende categorieën waarin exposanten hun innovatie kunnen inschrijven.

De awards zijn nu onderverdeeld in vier categorieën: Made in Holland; Nieuw op de Nederlandse markt; Commerciële innovatie en de Publieksprijs. In elke categorie wordt een award uitgegeven aan de innovatie die het hoogst scoort op een aantal factoren, waaronder mate van innovatie en maatschappelijke en/of economische toegevoegde waarde.

Ook de uitreiking van de Award is gewijzigd. Deze vindt niet meer plaats aan de vooravond van TechniShow, maar een aantal weken voor de beurs. Zo ontstaat meer ruimte voor marketingactiviteiten en het genereren van media-aandacht.

Het inschrijven van innovaties kan via de website van TechniShow.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein