Jewe Inexor investeert stevig in de toekomst

234

Met de aanschaf van twee nieuwe Doosan machines, de Lynx2100 LMA en de Puma 2600LSYII, en een Cellro X20 beladingsrobot is de productiecapaciteit van Jewe Inexor in Venlo voor de komende jaren zeker gesteld.

Jewe Inexor is opgericht in 1956 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier in draai- en freeswerk van kleine tot middelgrote delen. De series lopen van enkel stuks tot duizenden. De vraag naar meer capaciteit van de bestaande klanten zorgde voor een versnelde uitbreiding van de capaciteit, zowel in machines als in mensen.

Meedenken
De ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op, van het ISO 9001 certificaat, de geconditioneerde meetkamer naar CADCAM, robotisering en volledig automatisch draaien. Door de grote verscheidenheid aan bewerkingen en expertises wordt de hulp van Jewe Inexor ook vaak ingeroepen om mee te denken bij de ontwikkeling van producten en naast enginering ook de maakkant te belichten om tot een gezamenlijke oplossing te komen. “We zien de markt al jaren veranderen richting kleinere series met korte levertijden. Hier moet je dan op inspringen zonder dat we de flexibiliteit die aan ons wordt toegeschreven uit het oog verliezen. Kwaliteit en een scherpe prijs staan natuurlijk altijd voorop.”

Machine Fabr. Jewe Inexor, hal 2, stand E004

Facebook Comments