Knuth machines weer in Nederland

0
604

Agenturenbureau Safecon in Zeist heeft de samenwerking met de Noord-Duitse machineleverancier Knuth Werkzeugmaschinen weer geactualiseerd. Knuth is producent van een uitgebreid programma machines voor de metaalindustrie.

In de nieuwe 320 pagina’s tellende catalogus staan zowel plaatbewerkings- als verspaningsmachines, conventioneel en CNC. De nieuwste ontwikkelingen zijn freesmachines met be- en ontladingssystemen voor volledig onbemand produceren.

“Door de samenwerking met ons profiteren klanten van de directe contacten met de producent, zeker op het technische vlak”, zegt Jan Bruikman van Safecon. “Wij zijn er trots op dat Knuth Werkzeugmaschinen de voordelen van deze manier van marktbewerking inziet en inmiddels zijn wij de samenwerking met enkele sub-agenten aangegaan om daarmee het contact tussen fabriek en klant nauwer te maken.”

De rol die Safecon hierin vervult ligt hoofdzakelijk op het communicatieve vlak. “Wij zijn zeg maar een ‘communicatief doorgeefluik’. Immers we zien steeds meer dat de klant de weg rechtstreeks vindt naar de fabrikant, zeker als het gaat om consumenten producten, dus waarom niet bij industriële producten”, aldus Bruikman. Van grote waarde is volgens hem de prachtige showroom/democenter in Wasbek in Noord-Duitsland. Het overgrote deel van het programma staat hier demogereed klaar.

Safecon is naast agent voor Knuth ook agent voor WiRoPa (staalservice center met XXL productiecapaciteit voor plaatbewerking) en voor valbeschermingsspecialist P&P uit Engeland.

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein