Metall gaat samenwerking aan met Carmitech

0
261

Metall, leverancier van plaatbewerkingsmachines, gaat voor de verkoop van haar leveringsprogramma samenwerken met Carmitech.

Jeroen Carmiggelt van Carmitech heeft hiervoor de zwenkbuigmachines van RAS, de kantpersen en scharen van Rico, de ponsnibbelmachines van Boschert, de ponsnibbelmachines van Muratec en de kantpersen en scharen van Gasparini aan zijn leveringsprogramma toegevoegd. Carmitech gaat daarmee als wederverkoper de acquisitie van dit programma in Zuid-Nederland versterken.

Metall heeft met bovengenoemde machines een grote installed base opgebouwd in Nederland en wil de focus meer gaan leggen op technische support. Hendrik Wijngaard van Metall: “Met een rijke historie in de verkoop van plaatbewerkingsmachines en een groot netwerk, zal Jeroen Carmiggelt een grote toegevoegde waarde leveren op het gebied van verkoop van deze hoogwaardige machines. Onze kennis en ervaring en de persoonlijke no-nonsense benadering komen bovendien sterk met elkaar overeen.”

Voor beide bedrijven is het 100 procent ontzorgen van de klant het doel van de samenwerking. Jeroen Carmiggelt: “Hendrik Wijngaard is technisch goed onderlegd en loopt sinds het aantrekken van de markt aan tegen een capaciteitstekort. Voor Carmitech betekent zijn expertise een waardevolle aanvulling in het traject van advies, verkoop, installatie en nazorg. De samenwerking levert een gezonde synergie op, waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen.”

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein