Nieuwe club van professionele oppervlaktebehandelaars

702

VMRG Oppervlaktebehandeling is de nieuwe naam van professionele oppervlaktebehandelingsbedrijven die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG,  heeft het VMRG Oppervlaktebehandeling certificaat aan de eerste bedrijven uitgereikt.

In de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen zijn eisen opgenomen op het gebied van oppervlaktebehandeling van metalen gevels en gevelelementen. Een bedrijf dient in het bezit te zijn van een geldig Qualicoat, Qualisteelcoat, Qualanod of GSB Kwaliteitslabel en zich te conformeren aan de VMRG- Kwaliteitseisen en Adviezen. Alle VMRG oppervlaktebehandelingsbedrijven, te herkennen aan het gelijknamige logo, voldoen gegarandeerd aan deze eisen. Deze bedrijven zijn Boon Edam, Deege Coating Moerdijk, Duco Ventilation & Sun Control, Jonkman Coating, Lieftink Ramenfabriek, Sapa Aluminium, Schoen Poedercoating, Van der Meer Oppervlaktetechniek, Alural Group, Astra-Stramon, Kriek Poedercoatings, Rollecate KFT Hongarije, Limeparts, Alucol, Alumet, ConceptColor en Aluprof.

Lieverse is trots op deze bedrijven. “De VMRG heeft als doel dat alle bij ons aangesloten bedrijven gegarandeerd leveren volgens onze kwaliteitseisen en adviezen. Met deze groep zetten we weer een stap op het gebied van professionaliteit en kwaliteit. Het logo VMRG Oppervlaktebehandeling  maakt voor de buitenwereld duidelijk dat deze bedrijven leveren volgens de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Een gevelbouwer met het VMRG-Keurmerk die een VMRG Oppervlaktebehandelingsbedrijf inschakelt, heeft hiermee de garantie dat dit bedrijf levert conform deze eisen.” Handig is ook dat deze eisen niet meer bestaan uit een boek, maar uit een website die  voor  iedereen toegankelijk is (www.vmrgkwaliteitseisen.nl).

Facebook Comments