Nieuwe ringratel-steeksleutels Gedore

0
1077

Gedore heeft zeer nauwkeurige ringratel-steeksleutels ontwikkeld. Het gaat in dit geval om de handgereedschappen 7R en 7UR met omschakelbare ratelwerking, waarbij enkele interessante constructieverbeteringen zijn doorgevoerd.

Deze ringratel-steeksleutels zijn met name bedoeld voor toepassingen waarbij men dermate hoge eisen stelt, dat hier niet met de standaard gereedschappen kan worden volstaan. Mede dankzij de exacte maatvoering zijn de nieuwe gereedschappen overal voor het snel en veilig aanhalen en losdraaien van bouten en moeren geschikt.

Bij de fabricage van de nieuwe 7R en 7UR gereedschappen heeft de Duitse gereedschappenfabrikant gekozen voor degelijk vanadiumstaal 31CrV3, waarbij door harden en ontlaten voor een extreme hardheid en duurzaamheid wordt gezorgd. Een nikkelcoating verzekert een optimale corrosiebescherming, terwijl matverchromen een niet-reflecterende afwerking oplevert. Door hun extra platte en robuuste uitvoering zijn deze ringratel-steeksleutels ook op moeilijk bereikbare plaatsen goed te gebruiken. Dankzij de speciale schacht liggen de gereedschappen prettig in de hand en is er gemakkelijk mee te werken. De steeksleutelbek is exact geslepen op sleutelwijdte. Bijzondere aandacht verdient het toegepaste ringsleutelprofiel, waarbij de golfvorm altijd een betrouwbare grip waarborgt, ook bij bouten waarvan de afmetingen buiten het tolerantiebereik vallen.

De 7R en 7UR ringratel-steeksleutels zijn voor sleutelwijdtes van resp. 8-36 mm en 8-24 mm beschikbaar. Van beide typen levert Gedore daarnaast ook complete vijf-, tien- en twaalfdelige gereedschapsets, waarin alle gangbare maten zijn ondergebracht. Met een bijpassende adapter zijn de 10 mm sleutels ook als ¼” bitratel te gebruiken. De 7UR-modellen onderscheiden zich door hun gemakkelijk omschakelbare ratelwerking; bij dit model is de ringzijde 13o afgebogen.

Website Gedore importeur Technag

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein