Nieuwe ruwfrezen Seco Tools

0
0

Seco Tools heeft zijn reeks T4-12 spiraalvertande frezen uitgebreid met vijf nieuwe frezen voor voordelig en veelzijdig ruwen en semi-finiseren. De toevoeging van drie metrische en twee Engelse maten maakt Seco´s assortiment tangentiale spiraalvertande frezen met verwisselbare kop en een lange snijkantlengte één van de meeste complete in de branche.

De nieuwe frezen met HSK-100A-achterzijden en met een lange snijkantlengte zijn speciaal ontworpen voor ruimte -en luchtvaartindustrie om omtrekfreesbewerkingen te optimaliseren. Door de verwisselbare uiteinden, maken de frezen maatwerk mogelijk en kan de eerste rij zittingen worden vervangen zonder het hele systeem te vervangen.

De frezen van Seco Tools zijn geschikt voor toepassingen met kleverige materialen, zoals roestvrij staal en hogetemperatuurlegeringen. De hoog-positieve, vrijsnijdende geometrieën en kwaliteiten verbeteren de standtijd. De tangentiaal gemonteerde snijplaten met meerdere snijkanten maken een efficiënte spaanafvoer mogelijk en zorgen voor stabiliteit.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein