Onderdelenreiniger in full-service

0
700

Traditionele koudreinigingsapparaten gebruiken sterke oplosmiddelen en geven chemische dampen vrij, die slecht ruiken en die de gezondheid van medewerkers in gevaar kunnen brengen. Deze apparaten mogen alleen gebruikt worden wanneer men een veiligheidsmasker draagt.

Mewa heeft een gezondheids- en milieusparend alternatief: de Bio-Circle onderdelenreiniger. De kwastwastafel werkt met een reinigingsvloeistof met micro-organismen die vetten en oliën biologisch afbreken. In plaats van een sterke chemische lucht te verspreiden, geurt de Bio-Circle reinigingsvloeistof aangenaam fris naar appels. Ook de service van Mewa is makkelijk: onderhoudstaken zoals filterwissels, het aanvullen van vloeistoffen of het vervangen van versleten onderdelen zijn inclusief.

De kwastwastafel in full-service is – net als het systeem voor herbruikbare poetsdoeken en het verhuursysteem van werkkleding – een aanbod van Mewa om bedrijven te ondersteunen bij duurzaam ondernemen. “We ontwikkelen meerwegoplossingen en services die onze klanten ontlasten en daarbij ook het milieu en de gezondheid beschermen,” aldus Philipp Mell, directeur van Mewa Textiel-Service. “Een onderdelenreiniger huren brengt heel wat verlichting. Het apparaat is altijd gebruiksklaar, zonder dat de klant er zelf voor moet zorgen. Mewa zorgt voor de aansluiting, vult regelmatig de reinigingsvloeistof aan, vervangt de filter en slijtageonderdelen – vanzelfsprekend kostenloos – en verhelpt technische storingen binnen 24 uur – alles inclusief.”

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein