Poedercoating geeft staal een hout-look

0
561

De vraag naar geluidsisolerende binnendeuren met een hoge geluidsisolatiewaarde groeit. Met name uit esthetisch oogpunt wordt vaak de voorkeur gegeven aan houten deuren. Die hebben echter een natuurlijke grens als het gaat om de geluidsisolatiewaarde. Merford Special Doors heeft ervoor gezorgd dat haar stalen deuren met een poedercoating in houtstructuur nauwelijks meer te onderscheiden zijn van echte houten deuren.

Zelfs een voelbare nerfstructuur is mogelijk. Het voordeel ten opzichte van houten deuren is dat met staal veel hogere isolatiewaarden (tot een Rw van 56 dB) mogelijk zijn. Daarnaast zijn er geen beperkingen ten opzichte van hout. De stalen deuren zijn duurzaam en ook de slag- en slijtvaste poedercoating heeft een lange levensduur. De geluidsisolerende deuren van Merford kunnen tevens brandwerend (tot 60 minuten volgens NEN 6069) uitgevoerd worden.
Voor het uiterlijk van de deur is keuze uit meer dan 600 soorten ‘hout’. Andere prints, zoals gezichten, foto’s en dieren, kunnen ook op deze geluidsisolerende deuren worden aangebracht. De ontwerper/ architect heeft dus naast een afwerking in houtlook of RAL kleur onbeperkte designmogelijkheden als het gaat om prints.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein