RM & Service heet voortaan Nardo

0
143

De bedrijfs- en merknaam van RM & Service is gewijzigd in Nardo Machines & Service (BV). Bedrijfsnaam, e-mailadressen en website zijn recent gewijzigd.

“Deze naamswijziging is doorgevoerd omdat wij internationaal steeds actiever worden en wij voor onze eigen machines een officiële merknaam vast wilden leggen”, vertelt Peter Plomp, die het bedrijf heeft opgericht. “Op advies van onze merkendeskundige hebben wij daarom gekozen voor een geheel nieuwe naam.”

Naast de nieuwe bedrijfsnaam en e-mailadressen verandert er niets. Zo zijn rekeningnummers, BTW-nummer en KvK-nummer hetzelfde gebleven. Ook de service en garantie voor de reeds geleverde machines blijft ongewijzigd. Plomp: “Verder zijn er ook met betrekking tot onze dienstverlening geen veranderingen. De klanten kunnen dus op ons blijven vertrouwen wat betreft professionele service, onderhoud en het leveren van machines voor de HVAC-isolatie en plaatwerk industrie, zoals men dit van ons gewend is.
Nardo Machines & Service, dat gevestigd is in Ridderkerk, blijft merken leveren zoals Lockformer, Schwartmanns, Nisshinbo Yawei en Hypertherm.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein