SKF helpt ArcelorMittal kosten besparen

155

SKF en ArcelorMittal hebben een meerjarige raamovereenkomst gesloten. Als onderdeel hiervan gaat SKF lagers, lagereenheden, afdichtingen en revisie diensten leveren aan staalfabrieken van ArcelorMittal in veertien landen in Europa en Noord-Afrika.

SKF gaat ook TCO (total-cost-of-ownership) besparingsstudies aanbieden om de waarde die wordt gegenereerd door zijn producten en diensten te valideren.
Erik Nelander, President, Industrial Sales, EMEA: “Door het langdurig documenteren en valideren van besparingen die onze producten genereren, kunnen we de waarde van het samenwerken met SKF aantonen. Dankzij onze ‘application engineering kennis’ en lokale aanwezigheid – zowel rechtstreeks als via onze erkende distributeurs – kunnen we ArcelorMittal helpen de prestaties van hun activiteiten te verbeteren.”
De raamovereenkomst omvat de verkoop, het onderhoud en de vervanging van standaardlagers en -eenheden, rollagers en afdichtingen. SKF zal ook lagerrevisies aanbevelen en uitvoeren. Dit zal ArcelorMittal in staat stellen kosten te besparen en te helpen in zijn ambities om zijn CO2 voetafdruk te verkleinen en een circulaire economie te ontwikkelen.

Facebook Comments