Slim opbergsysteem voor bedrijfswagens

0
433

MoPlan Bedrijfswageninrichting introduceert een nieuw inrichtingssysteem voor bedrijfswagens. De basis is een modulair systeem, maar door een aantal elementen die in lengte variabel zijn kan de stellinglengte traploos aangepast worden aan de beschikbare laadruimte. Een slimme lade-romp-constructie en andere basismaten leveren tot 40 procent meer opbergcapaciteit in de laden.

Door minder onderdelen met meer variatiemogelijkheden in lengte en hoogte kunnen er meer onderdelen worden opgeborgen, terwijl de inrichting aanmerkelijk lichter in gewicht is.

Meer keus in kleur
Naast de grotere variëteit in inrichting zijn er meerdere accentkleuren mogelijk. Uit voorraad leverbaar is het systeem in lichtblauw beschikbaar. Maar er kan ook worden gekozen voor signaalrood of zilvergrijs. MoPlan speelt hiermee in op de vraag uit de markt om meer keus in kleurstellingen in het opbergsysteem te brengen.

De ontwikkeling van het nieuwe Moplan systeem is in samenspraak met de MoPlan dealerorganisatie tot stand gekomen. Vanaf september hebben bijna alle dealers in Nederland en België het nieuwe systeem op voorraad.

Introductie nieuw systeem
MoPlan Bedrijfswageninrichting staat met het nieuwe systeem op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg op 7, 8 en 9 september. De daaropvolgende beurs is op zaterdag 11 september in Stroe, waar MoPlan als sponsor aanwezig is tijdens de jubileumshow van Transmobiel.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein