Spinner introduceert nieuwe grote 5-asser

0
394

Spinner introduceert op 29 en 30 juni tijdens de jaarlijkse open dagen een nieuwe grote vijf-asser met een bereik van 1650/800x800x800. Dat meldt importeur Limas, die een tweedaagse trip naar de Spinnerfabrieken in het Duitse Sauerlach, vlakbij München, organiseert. 

Tijdens het open huis zijn alle afdelingen, waaronder ook de spindel- en revolverbouw, voor het publiek opengesteld. Alle machines uit het Spinnerprogramma zijn onder spaan te zien.

Spinner is een Duits familiebedrijf en sinds 1959 actief met de ontwikkeling en productie van moderne verspaningsmachines in het kleine tot middelgrote segment. Het programma omvat onder andere CNC draaimachines, 3- 4- en 5-assige bewerkingscentra en complexe turn-key oplossingen met automatisering. Spinner is wereldwijd in 60 landen actief. In Duitsland heeft Spinner een goede marktdoordringing. Zo draaien er bij onze oosterburen in Nordrhein Westfalen meer dan 3.000 Spinner machines bij ruim 1.200 klanten. De jaarproductie ligt ruim boven 1.200 machines met een stijgende tendens.

Belangstellenden voor de georganiseerde reis van Limas kunnen zich aanmelden via verkoop@limascnc.nl. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om op eigen gelegenheid naar Sauerlach te reizen.

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein