Staalleverancier NovioStaal verhuist naar Wijchen

0
1320

De Nijmeegse staalleverancier NovioStaal verhuist per 1 september naar Wijchen. Aanleiding voor de verhuizing zijn de sterk toegenomen vraag naar hoogwaardige staalkwaliteiten en de beperkte uitbreidingsmogelijkheden van de opslagruimte op de huidige locatie.

Het nieuwe pand heeft een ruimere opslagcapaciteit en betere faciliteiten, waardoor NovioStaal flexibeler kan inspelen op de wensen en behoeften van haar klanten en de staalmarkt.

Gloednieuwe locatie
Het nieuwe pand op het bedrijvenpark in Wijchen biedt een verdubbeling aan werkruimte waardoor de opslagcapaciteit wordt opgevoerd en de al ruime sortering nog verder wordt uitgebreid. Dit stelt NovioStaal in staat om nog flexibeler te leveren, grotere voorraden te beheren en het logistieke proces nog verder te optimaliseren.
NovioStaal heeft het nieuwe pand zelf ontworpen waardoor het perfect aansluit op de specialistische bedrijfsvoering. De bouw is eind januari gestart en wordt medio augustus  afgerond. De voorkant van het pand is bekleed met Cortenstaal; een unieke staalsoort met een bruine, roestachtige kleur. “Wij zijn een toonaangevende leverancier van deze speciale staalkwaliteit”, zegt directeur Lex Coenen. “Wat dat betreft is dit nieuwe pand echt een visitekaartje.”

Continuïteit gewaarborgd
De verhuizing markeert tevens de start van een transitie binnen het bedrijf. Directeur Lex Coenen doet de komende jaren een stapje terug en draagt de staalleverancier geleidelijk over aan zijn zoon Marc Coenen en diens compagnon Niek Janssen.

NovioStaal is opgericht in 1997. Aanleiding hiervoor was de behoefte van bedrijven aan gangbare kanalen om gemakkelijk staalproducten te vinden. NovioStaal werkt vanuit de vraag en behoefte van de klant. Het staalbedrijf heeft een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland. Samen met de jarenlange ervaring, de snelle levertijden, het directe contact met  klanten en de korte lijnen zorgt dit ervoor dat NovioStaal de vele afnemers optimaal kan bedienen.

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein