Verhoeven importeur van Rollwasch en AEG Compressoren

0
273

Oppervlaktebewerking Verhoeven in Soerendonk, leverancier van straal-, ontbraam-, polijst- en reinigingssystemen, is importeur geworden van Rollwasch en AEG Compressoren.

Verhoeven is meer dan 10 jaar importeur voor de Benelux van CM Surface treatment werpstraalmachines. De service en het onderhoud aan deze machines voert Verhoeven zelfs al veel langer uit. Samen streven beide bedrijven ernaar om klanten van de meest passende oplossing voor hun oppervlaktebewerkingsprobleem te voorzien. Verhoeven beschikt over eigen onderhoudsspecialisten en een grote voorraad spare parts.

Ontbraam- en polijstmachines
Sinds 1 juni is het bedrijf hiernaast importeur geworden van het Italiaanse Rollwasch. Hiermee is voor Nederland een passende oplossing voor ontbraam-, polijst- en reinigingsproblemen aan het leveringsprogramma toegevoegd. Voor deze ontbraam- en polijstmachines levert Verhoeven buiten spare parts en service tevens het volledige gamma consumables, zoals de vele beschikbare compounds maar ook alle typen media.

Ter ondersteuning van het brede scala aan machines en toepassingen is Verhoeven sinds 1 juni tevens importeur voor Nederland geworden van AEG Compressoren. Het bedrijf is bevoegd tot levering, onderhoud en service van AEG compressoren en accessoires. Zo kunnen klanten worden voorzien van zuigercompressoren van 200L/min tot 1500L/min en schroefcompressoren van 300L/min tot 11500L/min, dit alles in combinatie met benodigde tanks, luchtdrogers of accessoires.

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein