Weber Laserservice opent revisiecentrum

0
472

Weber Laserservice heeft begin dit jaar een extra locatie in beheer genomen voor de revisie van de (jong) gebruikte lasersnijmachines.

Dit revisiecenter ligt tegenover de bestaande locatie in Heteren, waar het moderne kantoorpand is voorzien van een demonstratiehal. Hier worden de lasersnijmachines opgesteld. Klanten kunnen op deze machines hun product proef snijden en zo ervaren wat ze kopen.

Weber Laserservice is wereldwijd gecertificeerd servicepartner van de Zwitserse machinebouwer Bystronic en ook servicepartner van de Italiaanse fabrikant BLM Adige. Hiervoor doet men de installatie van nieuwe buislasersnijmachines, de verhuizing van gebruikte machines en het onderhoud van alle machines en het verhelpen van storingen in de Benelux.

Daarnaast verkoopt Weber Laserservice ook gebruikte lasersnijmachines van deze  A-merken. Deze worden ingekocht en na een algehele technische controle en revisie gereed gemaakt voor de verkoop. Weber heeft altijd een voorraad van de verschillende typen lasersnijmachines. De actuele voorraad staat op de website.

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein