3M Cubriton awards voor BUS en VLH

0

BUS groep en H. Snoeijs van VLH Lastechniek zijn de beste verkopers van de nieuwe 3M Cubitron II schuurmaterialen. Zij hebben van 3M de Cubitron II awards voor de meest succesvolle distributeur en distributievertegenwoordiger in Nederland ontvangen.

De Cubitron II fiberschijven en schuurbanden zijn een jaar geleden in de Benelux geïntroduceerd. 3M beloofde meer snijkracht, sneller werken, hogere productiviteit, minder warmteontwikkeling en een langere gebruiksduur dankzij toepassing van een uniek schuurmineraal.

3M noemt de introductie een groot succes. Dat is niet alleen te danken aan het product, maar ook aan de inzet van de distributie in de Benelux. Daarom zijn de awards uitgereikt. Tot beste distributeur in Nederland is uitgeroepen de BUS groep (gereedschap voor industrie, installatie, metaal en bouw) met vestigingen in het noorden, oosten en midden van het land. De verkoop van 3M Cubitron II schuurmiddelen is BUS klein begonnen, met een test bij BUS Groningen. De resultaten waren overweldigend. Eerder sceptische vestigingen raakten enthousiast en zijn ook samen met 3M-vertegenwoordigers naar de klanten gegaan.

Tot beste distributievertegenwoordiger in Nederland werd H. Snoeijs (VLH Lastechniek) uitgeroepen. De VLH Welding Group bedient vanuit het hoofdkantoor in Hapert wordt de Nederlandse en Belgische lasser. Sinds 1,5 jaar is het bedrijf actief met de nieuwe Cubitron II producten. In 2011 kwam de grote doorbraak. Drijvende kracht achter dit verkoopsucces is H. Snoeijs.