Barmar Techniek wint lasmachine van Cloos

0

Mark Barkhof van Barmar Techniek heeft op de slotdag van TIV Gorinchem een door Cloos georganiseerde verloting gewonnen. Beursorganisator Leoni Blokhuis verrichtte de trekking. De winnaar ontvangt een Qineo Step 250 lasmachine ter waarde van bijna 2200 euro.

Cloos is een Duits familiebedrijf dat zich bezighoudt met las- en snijtechniek. De Nederlandse vestiging in Almere had speciaal voor TIV Gorinchem een verloting georganiseerd. Tijdens en voorafgaand aan de beurs konden geïnteresseerden hun contactgegevens achterlaten bij sales manager Martijn Hubers van Cloos Nederland. “Daar hebben wij veel leuke reacties op gekregen”, vertelt Hubers. “Voor ons is TIV Gorinchem een gelegenheid om mensen enthousiast te maken voor het product Qineo. Met deze verloting willen we het product meer naamsbekendheid geven.”

Tijdens het laatste uur van TIV Gorinchem kon Leoni Blokhuis de winnaar blij maken met een nieuwe lasmachine. De Qineo 250 is een lasmachine met compacte behuizing, een geïntegreerde draadaandrijving, een openspanning van 16V tot 34V en een lasstroom van 40A tot 250A.

Per telefoon werd Barkhof op de hoogte gesteld dat hij de lasmachine had gewonnen. Binnenkort kan Barmar Techniek de machine in de eigen werkplaats verwelkomen.