Comhan Holland B.V.

Comhan Holland B.V.

Comhan Holland B.V. Joh. Enschedeweg 11 1422 DR, Uithoorn 0297 513 636 Aantal medewerkers 30+ medewerkers

Profiel

Comhan Holland: aluminium uit voorraad én op maat

Comhan is een producerende groothandel op het gebied van aluminium platen, profielen, en slimme aluminium systemen. Wij hebben een grote voorraad en een arsenaal aan kennis in huis en zijn daarom een partner van formaat voor grote, maar ook voor kleinere, projecten. Door meer dan 65 jaar ervaring weten we als aluminium leverancier altijd snel en kundig op elke vraag in ons vakgebied te antwoorden.

Heeft u maatwerk nodig? Bij ons kunt u terecht voor RVS en aluminium op maat.

Aluminium voor bouw en industrie
Comhan weet als geen ander aan welke eisen aluminium voor de bouw en industrie moet voldoen. Zeker als het gaat om zichtwerk is het belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Bent u op zoek naar aluminium gevelbekleding systemen zoals waterslagen of aluminium composiet sandwichpanelen? Deze, en vele andere systemen, kunt u bij Comhan al vanaf 1 stuk of in bulk uit voorraad bestellen. Heeft u een profiel nodig dat precies is afgestemd op uw specifieke wensen? Comhan geeft advies en ontwikkelt graag met u mee!

Systemen voor visuele communicatie
Comhan ontwikkelt al meer dan 30 jaar in eigen huis aluminium systemen voor visuele communicatie. Van grote doek-spansystemen voor buiten tot verlichte of onverlichte textielframes om binnen toe te passen. Van bewegwijzering systemen en reclamezuilen die met led-verlichting als lichtreclame ingezet kunnen worden tot terrasscherm systemen die zowel functioneel zijn en dienen als reclamemiddel.

Vindt u in ons uitgebreide assortiment toch niet het systeem dat u zoekt? Comhan ontwikkelt continu nieuwe systemen en denkt graag met u mee!

Direct contact met Comhan Holland B.V.

Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achter laten voor Comhan Holland B.V., dan kunt dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.