Automatisering

Automatisering

Nieuw op MetaalNieuws.nl is de online bedrijvengids voor bedrijven die op zoek zijn naar leveranciers of bewerkers in de metaalverwerkende industrie of aanverwante branches. Bedrijven in de metaalbranche kunnen zich aanmelden voor opname in deze online bedrijvengids. Een basisvermelding in de online bedrijvengids is geheel GRATIS. De basis vermelding is een uitgebreid bedrijfsprofiel met allerlei directe koppelingen naar uw eigen website. Ook de plaatsing van uw logo valt binnen dit GRATIS pakket.

BedrijvengidsMetaalNieuws Plus Extra.
U kunt naast uw basisvermelding ook zelf uw nieuws en content presenteren op MetaalNieuws.nl. Voor een bedrag van € 495,00 per jaar kunt u, naast uw bedrijfsprofiel, zelf 1 x per maand uw persberichten plaatsen, 4 productfoto´s uploaden en 4 YouTube-filmpjes en een PDF-brochure toevoegen aan uw account op de meest bezochte website in de Nederlandse en Belgische metaalbranche.

MetaalNieuws Plus Top. 
U kunt uw Extra-pakket ook uitbreiden! Voor een bedrag van € 795,00 per jaar kunt u, naast uw bedrijfsprofiel, zelf 1 x per week uw persberichten plaatsen, 10 productfoto´s uploaden en 10 YouTube-filmpjes en een PDF-brochure toevoegen aan uw account op de meest bezochte website in de Nederlandse en Belgische metaalbranche.

Uw vermelding in de MetaalNieuws Bedrijvengids in combinatie met uw eigen persberichten zal voor uw bedrijf zeker bijdragen aan een betere vindbaarheid bij de online-zoekresultaten van potentiële klanten.

AANMELDEN