Bemet Tooling Solutions neemt Mufacts over

0

De activiteiten van Mufacts – waaronder het optimaliseren van werkplaatsprocessen en gereedschapbeheer – zijn overgenomen door Bemet Tooling Solutions. Mufacts in Roosendaal is begin dit jaar door de rechtbank in Breda failliet verklaard.

Bemet Tooling Solutions is een samenwerkingsverband tussen Bemet International uit Veenendaal en FMI uit Bergen op Zoom. Met deze overname blijven de ondersteuning en de ontwikkeling van de producten van Mufacts gewaarborgd. Vanuit een nieuwe locatie bij FMI in Bergen op Zoom en onder een nieuwe naam zal Bemet Tooling Solutions de huidige bedrijfsactiviteiten voortzetten.

Bemet International en FMI zijn bekende spelers in de maakindustrie. Bemet maakt en implementeert ERP en CAD/CAM software. FMI is producent van fijnmechanische producten. Door de gezamenlijke overname komen ‘theorie’ en ‘praktijk’ samen en kunnen beide ondernemingen maakbedrijven een nog betere oplossing aanbieden om hun totale productieproces van offerte-aanvraag tot en met machine-aansturing te automatiseren.

Bemet en FMI zijn al geruime tijd bekend met de producten, zoals APM+ en Tool+ gereedschapbeheer. Hierdoor kunnen zij productiebedrijven die werken met deze producten, goed ondersteunen en met hen meedenken om hun productieprocessen te optimaliseren.

Tijdens de Demoweek Ede-Veenendaal van 15 – 18 maart is Bemet Tooling Solutions present bij Bemet International in Veenendaal. Bezoekers krijgen dan uitgebreide informatie over de uitbreiding van de productrange van Bemet.