Besten Machines aan de slag in werkplaatsen Connexxion

0

Besten Machines uit Haarle heeft opdracht gekregen om in alle werkplaatsen van de busmaatschappij Connexxion de machines van veiligheidsafschermingen te voorzien. Tevens doet Besten hier ook de NEN 3140 keuring en de Arbo-check bij.

“Door deze combinatie van werkzaamheden bespaart de klant kosten”, zegt monteur Eduard Tielbeke van Besten Machines. “En we doen het er zo bij, want we zijn er toch mee bezig. In de werkplaats is ook genoeg te doen, want naast de revisie/reparatie van radiaalboormachines, draaibanken et cetera krijgen ze ook regelmatig ponsknip machines van onder andere Peddinghaus en Mubea onder handen.”

Door het importeurschap voor Nederland van Pilous zaagmachines, Mubea ponsknip machines, stempels en matrijzen (ook voor GEKA, Peddinghaus, Sunrise en Kingsland machines) kan Besten Machines een goede en vlotte service bieden. Zelfs voor de oudste Mubea machines zijn de onderdelen nog leverbaar. “Doordat we breed georiënteerd zijn op het gebied van service en onderhoud van uiteenlopende types en merken machines, is vrijwel alles mogelijk”, aldus Tielbeke.