Besten Machines importeur Mubea ponsen en matrijzen

0

Besten Machines is per 1 maart importeur voor Nederland van Mubea ponsen en matrijzen. Het nieuwe magazijn in Haarle is al bijna gereed en Besten levert straks alle diameters uit voorraad.

“De vertegenwoordiging lag de laatste decennia bij Möller Metaal in Hengelo”, vertelt Ron Besten van Besten Machines. “Möller heeft meer dan 50 jaar Mubea pons-knipmachines inclusief aanverwante artikelen verkocht, maar sinds de overname door Trumpf zijn de activiteiten verlegd. Met het afscheid van Henk Steinmeijer bij Möller (45 dienstjaren!) is er een einde gekomen aan de vertegenwoordiging van Mubea onderdelen.”

Met het importeurschap van Mubea ponsen, matrijzen en machineonderdelen verwacht Besten Machines de service uit te kunnen breiden. Ron Besten: “We doen nu al ruim 2 jaar het onderhoud en de reparatie van Mubea pons-knipmachines voor Möller Metaal en vanaf maart komt daar de levering direct vanuit Duitsland van alle onderdelen bij. Mubea levert trouwens niet alleen het eigen gereedschap maar ook dat van Peddinghaus, Geka en Sunrise.”

Ter introductie van het importeurschap volgt er per 1 maart ook een actie: bij bestelling van minimaal tien ponsen en matrijzen geeft Besten een korting van 10 procent.