Brede presentatie Wiltec

0
456

Wiltec presenteert op de ESEF producten waarmee bedrijven een hogere productiviteit en kostenbesparingen kunnen realiseren.

Voor elke spuiterij zegt Wiltec een op maat gesneden oplossing te hebben. Wiltec presenteert:

GlueMix FX, de installatie voor het doseren van 2K lijmen en harsen; Graco XP70, voor de verwerking van zware 2K coating’ demonstraties met Protect Air slangbreuk- beveiligingsystemen, een assortiment spuitinstallaties en spuitpistolen, Graco Promix meng/doseer installatie, voor verwerking van alle 2K lakken.

Op het gebied van afzuigtechniek en spuitcabines kan de bezoeker kennismaken met een nieuw assortiment energiebesparende systemen, handspuit-cabines en dampafzuigsystemen.

Cabineproducten

Bezoekers kunnen zelf het gemak ervaren van het nieuwe Norton Paint System: een handzaam, gesloten verfsysteem dat schoner werkt, bespaart op het verbruik van oplosmiddelen, tijd wint met het schoonmaken van het verfspuitpistool en daarnaast de effectiviteit van de spuiter verbetert met minimaal 15%.

Voorts kan de Maskeertape Delta 80 Automotive worden getest. Dit is een nieuwe papieren maskeertape, die voorzien is van een dubbele latex impregnering (bestand tegen water/vocht) en een speciale lijmlaag (bestand tegen hoge temperaturen).

Wiltec geeft op de beurs ook aandacht aan de Norton A975 Multi Air schuurschijven. Deze zijn voorzien van een keramische, aluminium-oxide schuurkorrel, die geschikt is voor de bewerking van harde oppervlaktes zoals metaal, keramische lakken en polyester.

Beschermingsmiddelen

Tijdens de beurs speelt de afdeling PBM onder andere in op het belang van een handschoen met grip bij gladde materialen. Zo worden bezoekers uitgedaagd om met een ‘gewone’ handschoen een geoliede, metalen plaat uit de handen van een Wiltec specialist te trekken. Handen, die gestoken zijn in de Best Zorb-It handschoen, hebben de beste grip in olieachtige omstandigheden. Verder introduceert Wiltec de First Base 3 stootpetten van Scott Safety. Ook de modieuze en trendy kledinglijn van Havep Xtreme, die geschikt is voor extreme omstandigheden, zal vertegenwoordigd zijn.

Wiltec

Hal 2, stand D061