Cadac verkrijgt Autodesk Consulting Partner accreditatie

0

Cadac Group, deze week een opvallende exposant op TIV Hardenberg, heeft als enige Autodesk Value Added Reseller in de Benelux de aanvullende accreditatie ‘Autodesk Consulting Partner’ voor de werktuigbouw verworven.

Cadac is Autodesk Consulting Partner geworden door te voldoen aan de door Autodesk gestelde eisen, zoals aanzienlijke investeringen in technisch personeel, klantreferenties en een solide consulting businessplan. Cadac heeft haar meerwaarde voor opdrachtgevers in de machinebouw en maakindustrie jaar op jaar kunnen aantonen door een constant hoog niveau van kennis en ondersteuning.

De Autodesk Consulting Partner status is voor Cadac een aanvulling op de ‘Gold Partner’ status voor de werktuigbouwkundige en bouwkundige markt in de Benelux. “We zijn trots dat we deze status van Autodesk toegekend hebben gekregen”, zegt Jan Baggen, CEO van Cadac Group. “We zien het als een erkenning van de kwaliteit die we al jaren bieden als ‘trusted advisor’ voor vele opdrachtgevers. Het sluit aan bij onze ambitie om de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder uit te bouwen. Onze Autodesk Manufacturing Best Practice genaamd NXTdim voor Inventor en Vault PDM en onze specialiteit op het gebied van productconfiguratie zijn voorbeelden van deze ambitie.”

Cadac Group is al meer dan 25 jaar actief als Autodesk partner voor de Werktuigbouw, Bouw en Civiele techniek. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland (Heerlen, Amsterdam, Gouda, Meppel en Vianen) en België (Gent en Hasselt).