Cibo levert maatoplossing voor elk schuurprobleem

0
293

Cibo, de totaalleverancier voor schuren, slijpen en polijsten, lanceert een bijzonder concept in de schuurbranche: De Time Saving Kits. Een team van schuurspecialisten stelde zes kits samen met oplossingen voor vaak voorkomende schuurproblemen. In de kits zit alles wat de schuurder nodig heeft om zijn werkstuk van A tot Z af te werken.

Het is voor dealers van schuurmaterialen vaak niet gemakkelijk om technische schuurproducten te verkopen. Ze verkopen naast schuurproducten ook lastoestellen, boormachines, werkkledij, betonmolens et cetera en hun expertise ligt dus niet specifiek in de schuurbranche. Technische schuurproducten behoeven echter meer uitleg over het optimale toerental, de schuurrichting en de te volgen schuurstappen. Cibo bedacht daarom het concept van de Time Saving Kits om de dealers bij te staan bij het verdelen van de Cibo schuurproducten. Hiermee deelt de Belgische schuurspecialist haar kennis met haar klanten. Een Time Saving Kit is een pakket van Cibo schuurmaterialen, aangevuld met een handleiding met de te volgen stappen, het optimale toerental, de aangewezen machine, enzovoort. Bovendien kunnen er met een unieke code online filmpjes worden geraadpleegd, waarin in real-time wordt gedemonstreerd hoe de werkstukken worden afgewerkt met de kits, aangevuld met handige Tips & Tricks. Zo wordt een perfecte afwerking gegarandeerd. Binnen- en buitenhoeken afwerken, stukken borstelen of polijsten, het komt allemaal aan bod in de Time Saving Kits van Cibo.

De kits zijn verkrijgbaar bij elke erkende Cibo-dealer. Wie geen verdeler in de buurt heeft, kan Cibo contacteren op het nummer +32 (0) 16 61 85 85 of mailen naar [email protected]