Crisis nu echt voorbij voor Paul Meijering

0

Om nu maar eens aan te tonen dat de crisis wat Paul Meijering Metalen betreft echt voorbij is, heeft de leverancier van RVS halffabrikaten in Zaltbommel een tweede vrachtwagen aangeschaft.

“Tijdens de crisis hebben we heel serieus gekeken naar een gebruikte combinatie om onze vervoerscapaciteit uit te breiden”, aldus Paul Meijering. “Al gauw is echter besloten om toch een nieuwe combinatie aan te schaffen. Een Volvo FH16 700 met een totaal nieuwe uitstraling, waarop onze outlet Inoxdeals ook vermeld staat.”

Binnenkort zal de website voor Inoxdeals (inoxdeals.com) van start gaan. Hierop gaat Paul Meijering zijn surplus materialen offreren. Bezoekers van de website krijgen de mogelijkheid om online een offerte aan te vragen. Ook is de site van Paul Meijering Metalen vernieuwd, deze zal tegelijk met Inoxdeals live gaan draaien.

Met de komst van de nieuwe vrachtwagen is de vervoerscapaciteit aanzienlijk uitgebreid, waardoor Paul Meijering de klanten nog beter kan bedienen. De wagen zal bestuurd worden door Albert Reuser, die in 1998 in dienst kwam en dus net zijn 12,5-jarig jubileum achter de rug heeft. Reuser is begonnen als magazijnmedewerker, maar ging al snel als chauffeur aan de slag. Eerst met een bakwagentje Mitsubishi Canter. Later kwam een echte Volvo, en daarna nog een Volvo, welke inmiddels wordt bestuurd door collega Lody Zwezerijn. Reuser kreeg de mooie nieuwe Volvo als een extra pluim op zijn werk.

Paul Meijering levert wereldwijd uit grote voorraad RVS halffabrikaten zoals gelaste en naadloze (dikwandige) buizen, las- en draadfittingen, flenzen DIN/ANSI, koud en warm gewalste platen, stafstaal en leuningsystemen. Tevens is het bedrijf dealer van het Habö leuningsysteem.