De Boer Staal levert plaatstaal voor verbreding dekschuit

0

Voor de verbreding van een dekschuit van 7,2 naar 11,4 meter heeft De Boer Staal plaatstaal en profielen geleverd. Hierdoor is de dekschuit geschikt voor het vervoeren van bredere vrachten.

Het verlengen, verkorten, verbreden en verbouwen van schepen en dekschuiten/pontons is een specialiteit van Scheepswerf Vooruit in Zaandam is Recent is dekschuit nummer 20 van de firma Rodie Watertransport onderhanden genomen. Deze dekschuit is over de gehele lengte verbreed van 7,2 naar 11,4 meter. Hiervoor is de dekschuit over een lengte van 35 meter doormidden geknipt en is er een sectie van 4,2 meter, met de benodigde versterkingen, tussen gevoegd. Voor dit tussenstuk heeft De Boer Staal 42 ton plaatstaal en profielen geleverd.

Bij de reparatie en verbouw van schepen is tijd altijd een belangrijke factor. Hoe sneller het schip weer in de vaart is, hoe beter het is. Omdat De Boer Staal de juiste kwaliteiten staal op voorraad heeft en snel kan leveren, doet Scheepswerf Vooruit al meer dan 15 jaar zaken met De Boer Staal.