De filmploeg is er weer!

Bij bezoekers en exposanten van de recente vakbeurzen TIV Venray en METAVAK Gorinchem was het al opgevallen: er was een filmploeg aanwezig op de beursvloer.

Videoproducent DutchUncle.tv maakte filmopnamen van deze twee beurzen in samenwerking met beursorganisator Evenementenhal. Het was de eerste samenwerking tussen TIV Venray-organisator Antoinette Hulst en de videoproducent. “En die is bijzonder goed bevallen”, aldus uitvoerend producent Bernd Kruyt van DutchUncle.tv.
Voor Evenementenhal was het interessant om een videoverslag te hebben van de beurs voor later gebruik. Voor DutchUncle.tv was het aanwezig zijn met een filmploeg op de beursvloer een goede gelegenheid om exposanten direct kennis te laten maken met het begrip video. En met de snelheid van dit medium: in de beursstand van DutchUncle.tv was een videomontageset gebouwd waar het gefilmde materiaal dezelfde dag werd gemonteerd. Daarna werd het item ge-upload naar een server. Zo konden standhouders en bezoekers de volgende dag het item al bekijken op de site www.vakbeurs.tv. “We hebben vele positieve reacties ontvangen”, zegt producer Rick Daniels. “Voor veel bedrijven was het ook de eerste kennismaking met video op een beurs en zagen zij de mogelijkheden die video voor hen kan brengen.”
De goede samenwerking met Evenementenhal tijdens TIV Venray én de positieve reacties van exposanten en bezoekers leidden er toe dat DutchUncle.tv in november ook aanwezig was op METAVAK & Gebruikte Machinevak in Gorinchem. Eind november werden bovendien video-opnamen gemaakt voor een promo voor TIV Gorinchem 2012. Deze promo was vanaf de eerste week in december op de website van TIV Gorinchem te bekijken.
Op TIV Gorinchem 2012 is DutchUncle.tv ook aanwezig om videoverslagen te produceren van deze beurs. De onderwerpen van de items worden dan geïntroduceerd door een presentatrice, die ook aanwezig zal zijn.

TIV Gorinchem 2012, standnummer 172

MetaalNieuwsTV

De videoverslagen die DutchUncle.tv maakte van TIV Venray en METAVAK Gorinchem waren (zijn) ook te zien op de website van MetaalNieuws. Ook zorgde 54U Media, de uitgever van MetaalNieuws en ConnecTIV, ervoor dat deze videobeelden via verschillende e-mailnieuwsbrieven in de markt werden verspreid.
54U Media en Dutchuncle.tv  zijn met elkaar in gesprek over een intensivering van hun samenwerking. “Wij zijn druk bezig met de ontwikkeling van MetaalNieuws.tv”, zegt Eric Weustink van 54U media hierover. “Omdat we de indruk hebben dat de bedrijven in de maakindustrie steeds meer oog krijgen voor video. Met MetaalNieuws.tv en de samenwerking met DutchUncle.tv willen we het gebruik van videobeelden ook voor  MKB-bedrijven haalbaar maken. We hopen hierover tijdens TIV Gorinchem al meer te kunnen vertellen.”


Vraag hier uw registratiekaart aan!

Vul hier uw antwoord in van de TIV Gorinchem PrijsPuzzel!

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Verspanen is een taal

15-11 Seco Tools Benelux besteedt veel aandacht aan het opleiden van klanten. Patrick de Vos,…

Toeleveren

Onze knowhow gaat verder dan de bodem

15-11 De Plaatijzerindustrie is al vele jaren een bekende verschijning op de TIV-vakbeurzen. De bezoekers…

Toeleveren

Elmec klaart zware klus

15-11 Elmec heeft afgelopen zomer een 200 ton dubbelliggerbovenloopkraan geïnstalleerd bij de  SIF Group in…

Toeleveren

Nieuwe aanwinst HFI

14-11 HFI in Groenlo heeft geïnvesteerd in een tweede Nakamura-Tome WT-250II. Dit is een multi-turret…

Toeleveren

Beelen Techniek: klein bedrijf, groot in kennis en kunde

14-11 Beelen Techniek is een relatief klein bedrijf, waar een prettige familiaire sfeer heerst. En…

Geen categorie

METAVAK mooie aanvulling op TIV

28-08 Een mooie mix van aanbieders van machines, gereedschappen en aanverwante producten en diensten voor…

Algemeen

Gratis entree bij 2 vakbeurzen onder één dak

16-08 Breng op 4, 5 en 6 september een bezoek aan Evenementenhal Hardenberg en maak…

Geen categorie

Goede stemming op TIV Gorinchem

26-01 De toeleveringsvakbeurs TIV Gorinchem, de eerste belangrijke beurs voor de technische industrie in 2012,…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen