Derde Technivent ERIKS in teken van duurzame innovaties

0

De gezamenlijke ERIKS bedrijven zijn al bezig met de organisatie van het Technivent dat op 23 en 24 november plaatsvindt in de Home Boxx te Nieuwegein. Dit vakevent voor alle takken van de Nederlandse industrie en onderhoudssector staat geheel in het teken van duurzame innovaties.

Ruim 90 exposanten, fabrikanten van wtb-componenten, tonen hun laatste ontwikkelingen en duurzame producten op het gebied van afsluiters, instrumentatie, lagertechniek, kunststof leidingsystemen, pneumatiek, industriële kunststoffen, gereedschappen, afdichtingen, rubbertechniek, persoonlijke beschermingsmiddelen, slangen, mechanische en elektrische aandrijvingen, werkplaatsbenodigdheden, hydrauliek, machines en bedrijfsinrichtingen.

Expositiruimte voor duurzame innovaties

Daarnaast zijn er innovatiepleinen aanwezig, waar een mix van ondernemingen en organisaties duurzame innovaties laten zien. Hier kunnen jonge ondernemers, innovators en trendsetters op het gebied van duurzame oplossingen voor de industrie de bezoekers meenemen in hun enthousiasme en vernieuwingsdrang. Voor passende initiatieven heeft de Technivent organisatie nog een beperkt aantal posities beschikbaar.

Naast bedrijven kunnen ook onderzoeks- en opleidingsinstellingen en Technische Universiteiten deelnemen. De internationale en Nederlandse ERIKS bedrijven zijn in elk geval vertegenwoordigd en zij tonen hun kennis, producten en participaties in duurzame en innovatieve ontwikkelingen. Rond hetzelfde thema staan er interessante lezingen op het programma. Het seminarprogramma is momenteel nog in ontwikkeling. Zodra dit bekend is, kan iedereen zich hiervoor kosteloos inschrijven.

Bezoekers van het evenement krijgen zo een mix voorgeschoteld van theorie en praktijk in presentaties, demonstraties en seminars. Technivent’11 is gratis toegankelijk. Registratie via www.technivent.nl