Directiewisseling bij Sybrandy straalinstallaties

0

Marcel Timmerman is op 1 april aangetreden als nieuwe algemeen directeur van Sybrandy in Amersfoort. De directiewisseling betekent geen afscheid van Jan Ritzer. Hij is de komende jaren technisch manager bij de producent van straalinstallaties.

“De directiewisseling houdt geen wisseling van koers in”, vertelt Marcel Timmerman. “In ons dynamische bedrijf horen wijzigingen en vernieuwingen bij ons dagelijkse werk. Klanten hoeven daar niets van de te merken. Integendeel, ze worden door alle vernieuwingen in ons vak juist steeds beter geholpen. Met de bouwstenen van Sybrandy zit het wel goed: we hebben vakkundig geschoold personeel, goede verkopers, betrouwbare leveranciers en niet te vergeten trouwe klanten. Zonder hen zouden we natuurlijk niet kunnen bestaan.”

De komende en gaande man werden voor 160 relaties met een heuse truck de feestelijk versierde bedrijfshal binnengereden. De truck was afkomstig van een klant, een deelnemer aan de Parijs-Dakar rally. De grittransportbanden werden deze middag voor heel andere doeleinden gebruikt dan normaal: op de banden werden vele culinaire hoogstandjes aan de gasten gepresenteerd. Een dj vulde met saxofonist de hal met muziek. Naast de feestelijkheden konden de klanten en relaties ook een aantal noviteiten bekijken en er informatie over krijgen: de nieuwe demo-straalhal, een nieuw type straalkast en een straalautomaat voor gasflessen.